onsdag 6. februar 2008

Litt mer til pappa...

Lovet dere noen flere bilder fra denne serien, så her kommer de. Forresten veldig moro å se at flere og flere oppdager bloggen min, det gir masse inspirasjon!

Pappa ble veldig, veldig glad for kortet... Han har forresten reist til København på en ny messe nå - den siste denne sesongen. Det er første gang vi er representert på CIFF Kids, så det blir veldig spennende å se hvordan det går!

5 kommentarer:

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Hihi , ja disse små vet å uttrykke seg ! Min sønn på tre skrev et heftig kort til lillebror på to her for litt siden -må tas godt vare på det ja :=))

Ha en god uke videre .

Og all lykke til dere på messa i Køben!! Skulle så ha vært der , men tror mine Danmarksbesøk er over for en liten stund nå!
Iallefall en liten stund......

Klem a

elin1976 sa...

De er jo så skjønne i denne alderen disse små. Å de slutter aldri å glede selv om de begynner å bli store. Har ei på 10 og senest i dag kom hun med en valentine tegning til mammaen sin....sukk.....
Jeg tar vare på alle kort, brev og diverse andre ting som hun lager. Hun vokser jo så fort og man får jo aldri disse årene igjen.

Ha en fin fredag, ei flott helg og en super morsdag.
Masse klemmer fra Elin:O)

Krusedull sa...

Hei!
Takk for koselig hilsen i bloggen min! For en skjønn datter dere har! Og "krusedull-kortene" dine ser nydelige ut. Det er ikke så lenge siden jeg var på Kremmerhuset og kjøpte en liten bunke herlige Blafrekort, stas!!

Ønsker deg gode dager, og snart helg!
: ) fru Kruse(dull)

Mrs.J sa...

å så søt hun er. TEnker pappan ble veldig glad. Så du har en maken boks ja. hehe. de er vel søte.
Jeg er ifra Haugenes.. Men bor i Arendal nå.. Merker alle mine "gamle" venner kommer tilbake og slår seg ned på gamle trakter. Pussig men veldig morro!
Men nå tror jeg sannelig må ut å få disse "krussedull" kortene for de er jo bare nydelige!
Ha en fin helg!

Ingrid_blafre sa...

Kjære Anniche, Elin, Krussedulla (nytt kallenavn fra nå av ;-) og Dinah! Så koselig med visitter fra dere. Dinah - jeg bodde på Haugenes en stund (Omveien). Og bilde av den gamle lunsjboksen til mormor tror jeg nesten jeg må legge ut på bloggen etterhvert. Det er den verdt!
Sender gode ønsker for helga i retur til dere.