søndag 9. mars 2008

Koffertsjokk

Fant denne lysfontenen (hvis man kan kalle det det) i handleområdet Heights i San Francisco. Denne forsvinner ikke på bagasjebåndet, for å si det sånn! Heights har et utvalg av bruktbutikker jeg aldri har sett før - anbefales på det varmeste.

12 kommentarer:

HildeS/Frøken Fryd sa...

Ååååå, den er berre herleg:)
*Me loves*

Verkstedet sa...

wow.....;)
du- så på en av sidene deres en herlig innbydelse m gravemaskiner ol. lenge til han har bursdag, men det er den innbydelsen han MÅ ha. Hvor kjøper jeg de? og hva er prisen og antall pr. pakke????har du bilder med biler, gravemaskiner ol også????
ha en fin uke.
hilsen fra livet på såta

Ingrid_blafre sa...

Karoline, du kan kikke under linken "produktkatalog og priser" i høyre spalte på bloggen - der står alt praktisk i forbindelse med bestilling. Hvis du ikke får svar på det du lurer på der, sender du oss en mail. Så fikser vi det. Kult at du liker gravemaskinene! Mønsteret dukker nok opp på flere produkter i løpet av året - jobber med saken akkurat nå ;-)

Anonym sa...

Gratulerer så mye med utvidelsen av "butikken"....Kjemepflott, også så artig det må være for dere. Kul koffert. Det er mye spennende i Heights ja.S.F er jo en flott by,mye å oppleve og se.Vi bor litt utenfor,men tar turen ofte inn til storbyen.Kortene dine ville forresten blitt populære her i USA. : )

Anonym sa...

Ikke meningen å være anonym...
Hilsen Tine

Anonym sa...

Så kul! Sa koffertsamlaren...

Mrs.J sa...

Knaall! :)

Krusedull sa...

Stiller meg i rekken av koffertbeundrere: enormt kul!
Og det var stilig bilde hvor bare den var i farger! Også veldig fott bilde av den sovende engelen! Til sist: gartulerer med nye forhandlere! Oppdaget selv produktene deres hos Tanum (i tilleg til de tidligere utsalgene jeg har sett) for et par uker siden, kjekt!
Alt godt for den nye uken, til deg!

Nette sa...

Nei, så stilig!!!!

Tove sa...

for en vannvittig kul koffert! I det hele tatt masse flott på bloggen din
kommer tilbake:)

Tove

mali-mo sa...

Kjempefin koffert!

Ingrid_blafre sa...

Takk for responsen, alle sammen! Her var det flere nye navn også, dere er hjertelig velkomne til blafrebloggen. Og gamle og nye: det er virkelig fint å kommunisere med dere på denne måten. Hvis dere finner en viss underholdningsverdi i bloggen min varmer det selvfølgelig :-)
Gode ønsker fra fornøyd kofferteier.