onsdag 5. mars 2008

Torsdagshilsen

En liten lur på sofaen bare. Å se et sovende barn gir fred i sjela.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Ja de er nydelige de små englene våre!
Hatt det flott på tur?
Masse nye innput og idèer tenker jeg:)
Må snakkes snart!

Kathrine

Zizzi Molde sa...

Hei, så spennende å hilse på deg da. Har kost meg med bloggen din her nå, og må bare si at jeg "kjente" deg ikke igjen med det samme. Men når det er sagt, leste jeg akkurat en reportasje om deg i et blad :-)
Hyggelig at du linker meg, jeg linker deg og, så sees vi!

PS! Ja, huset vårt er fra tidlig 1920-tallet, og jeg har vel vært igjennom en prøvelse av de samme genene som deg, både med tanke på interiør og stress. Men nå er vi stort sett ferdig, bare det DYRE som gjenstår, nemlig nytt tak....

elin1976 sa...

Ja de er fantastiske når de sover slik. Så uskyldige og vakre. Nå når prinsessa har blitt så stor er det skjelden hun legger seg ned for å sove slik. Skal jeg få tatt et slik bilde må jeg opp nattestid å fotografere.
Nå stikker jeg til fjells for å gå på ski. Å det gleder jeg meg til for det er faktisk første turen dette året... Håper på sol, appelsiner, baylis og kaffe i solveggen.
Ha ei fin helg:O)

Nette sa...

Nåååh...ja, det har du rett i:)
Ha ei flott helg!

Ingrid_blafre sa...

Kathrine, Anki, Elin og Annette - så hyggelig å høre fra dere igjen, damer! Håper dere nyter helga akkurat nå. Selv har jeg hatt en nydelig dag - inkludert to timer på spa (gavekort fra bursdagen) med massasje og plasking i badebassenget med mann og en ivrig 3-åring. Deilig!

Anonym sa...

*.:+*.:¨*:+..*.+*¨:.*,¨*+nydelig*¨.+:*¨+*..*:+,;¨*.+.


camilla