tirsdag 1. april 2008

Bloggtips...

Se dette nydelige bildet svigerinnen min har tatt! Hun er fersk i bloggverden, men har virkelig peiling på foto og interiør. Ville bare anbefale bloggen hennes, som du finner her. Sjekk blant annet hva hun har fått til med Lyngen Lodge. Lekkert. Men ikke nok med det: søsteren hennes har også en nydelig og godt oppdatert blogg. Den finner du her. Kreativ slekt!

4 kommentarer:

Anniken Zahl sa...

Takk for det kjære Ingrid! Ja, det er jo ved din hjelp og litt press, jeg er kommet inn i denne bloggverden. Morsomt!! :) Anniken

Krusedull sa...

Kjempefine blogger! Så gøy med så mange kreative og flinke damer på ett brett da! Har tittet på begge bloggene før, og likt de veldig godt, men ante ikke at de var i familie med deg! Artig! Og en av disse laget den nydelige marsipanboksen!? Takk for tips! Og lykke til i Bjørvika! ; )

Dans på roser... sa...

Kjempefine blogger. Har vært såvidt innom Anniken Zahl tidligere. Lekker blogg. Den andre likeså. Lyngen er så flott. Artige mennesker der oppe! "Rett fra levra".
Så på noen bilder av Lyngen Lodge, mmmmmm....
-delicious!

Miamor sa...

koslig å titte innom deg! topp med en kongelig opera da, bokstavelig talt! Husker dere begge to fra KR.K i Bergen. Gøy å følge med å se hva dere får til! Stå på! Skulle gjerne vært med på butikken med bånd og div. i flere etasjer!§ hadde nok kost meg ...:)