lørdag 2. august 2008

Flere nyheter...

Vi trykker flere nye kort denne høsten enn vi har gjort siden oppstarten av firmaet. Når vi i løpet av august presenterer den nye nettbutikken vår, vil disse kortene (under) bli tilgjengelige, sammen med en masse andre motiver som er helt nye. Ellers minner vi om at alle forhandlere, gamle og nye, er hjertelig velkommen innom standen vår de neste ukene. Informasjon og invitasjoner får dere ved å sende oss en mail.

11 kommentarer:

Anna Lisa sa...

Kjempe fine dei nye korta. Stilig design.

Anonym sa...

Oh,I like it!!Helt nydelig!

englagåva sa...

Wow, vilka fina kort!!! Jag ser verkligen fram emot att få beställa nyheterna.

Shabby Chic sa...

Så nydelige de med rådyrene var. Fargene minner meg om barndommens klær; orange og brunt i herlige kombinasjoner;) Nostalgi:)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Åh grattis med masse flotte nyheter !! Spennende , dere er jammen flinke :O) Jeg skal til Herning messen jeg , så får dessverre ikke tittet innom dere ........
Lykke til

Ps likte de matboksene VELDIG!

Krusedull sa...

Å, så spennende! Litt øyegodt på gang, hurra! Jeg likte veldig godt rådyrmotivet! Har heldigvis litt av feriepengene igjen (faktisk, yess!) så jeg følger spent med på salgs-slippet! Håper forøvrig du har hatt en god sommer, med litt fred og ro også! ; )

alvorada sa...

100% LOVELY! :) Spesielt rådyrene! Regner med det er i orden at jeg tjuvlåner bilder til bloggen min?

Haust sa...

Så kjekt å snuble over bloggen din! Her var det mykje augesnop! :)

Anonym sa...

Hei

Sååå kule kort og matboksene var skikkelig fine de også!!
Satt her og kikket litt på blogger og kom plutselig inn på din, der oppdaget jeg noe kjente kort. Brukte de søte invitasjonene med hun søte jenta utenpå til min datters 2 årsdag, de er nydelige og absolutt ALLE kommenterte det når de ringte og gav beskjed om at de ville komme. Artig! Kommer nok til å bruke Blafre Design kort osv. flere ganger.

Lykke til!! Dere er dyktige. Blir bare så glad nr jeg ser på det dere lager :)

Hilsen Anette

Bo med Lena sa...

Følger med på dere også... og så dere også skulle åpne nettbutikk. Så spennende! Og så flotte nye kort.

Kanskje vi sees på messen. Så mannen din der ifjor, og tok med en brosjyre fra dere. Det var før jeg visste hem dere var..:)

Kos deg med jordbærsyltetøyet så lenge:)

Gunn Beate sa...

Hei! Så fin blogg du har! Jeg må linke til deg, er veldig glad i designet ditt. Så gøy at du gjør det så bra! Heia gründerforeldre :)

(Og ja, jeg er selveste søstera til Anita, haha. Artig vri, pleier å være omvendt ;).)