torsdag 22. januar 2009

Mannen i sitt ess ♥

Det er messesesong! I dag var første dag på gave- og interiørmessen på Lillestrøm og Nora og jeg har nettopp vært en svipptur på inspeksjon. Remi har selv konstruert og bygd hele standen, jeg må innrømme at jeg er imponert! Dessuten er det STOR stas og treffe så mange gode kunder, fra hele landet, synes han. Si fra hvis du har butikk og trenger billetter ;-) 

Ps: Vi sponser en blogkonkurranse hos Sagolikt by Perla. Gavekort på 1.000 kr.

18 kommentarer:

All is pretty sa...

Wow vilken snygg monter! Du har en mångsidig och duktig man du! :)

Ludoland sa...

wow så utrolig fint det ble. kjempe stilig. Håper han får en fiiin helg på messen. vi ses snart, det gleder vi oss til. Love

mette sa...

så f e t stand!!! remi er en så driftig og raffinert multikunstner at halvparten kunne vært nok... åh t i p p e r dere koser dere max denne helgen ja, alle 3... 5 med 2 fra fevik:) break a leg blafre!!

Miamor sa...

Så proffe dere er!! ja det visste jeg vel fra før da..men imponert...godt messesalg til der..det er gøy med messer..jeg står ofte på messe med jobben min også....sosialt og treffer masse herlige folk...

men ikke alltid så trivelig å bruke helgene til det kanskje..men så er det nok verdt det for markedsføringa sin del...God helg..;)

Anonym sa...

Lykke til på messen.....Kjempe flott stand...
Jeg skryter vilt og uhemmet av nettbutikken deres hver gang det er snakk om nye blogger...eller noen som ser tingene jeg har kjøpt til datteren vår før første gang....I helgen var jeg på kurs i Alta og trur du ikke jeg så bildene deres på en butikk der...Stå på...Dette kan dere!!!

Bo med Lena sa...

Hei på dere.

Jeg var så vidt innom og sniktittet idag, men mannen din var veldig buzy...og det er jo bra!! Kjempeflott stand og flotte varer Ingrid:)

Ønsker dere lykke til med salget.

Klem Lena

Anette {foreldremanualen} sa...

Jøss, det var skikkelig handyman det! ;-)

Lykke til på messen! ;-)

Stina sa...

Jeg er så stolt av dere!!!

Masse lykke til ;)

BøeFjeldberg sa...

Så herlig bilde av Remi og Nora! JEg også er veldig imponert over stand deres... Remi er flink altså!;) Nydelig, og veldig fristende;)

Lykke til på messen:) Smil fra Miriam;)

Surlands Jem sa...

Se det ja... den standen blir jo større og flottere for hver gang! Du er flink Remi! Visste ikke du hadde sånne gener:-) Lykke til på messa!

Christina sa...

Sååå lekker stand! :)
Synd at jeg ikke har butikk... Skulle gjerne ha vært innom og sett på alle de lekre tingene deres!!

Klem
Christina

Mari sa...

Kjempefin stand! Den hadde jeg veldig sansen for. Skulle jammen ønske jeg var på den messa der gitt ;) Jeg har akkurat begynt å jobbe på en barneutstyrsbutikk her i byen, og har planer om å legge frem forslag om å ta inn Blafre-produkter. Satser på at det trumfes igjennom :)

Klem fra Mari

Mina sa...

Hei!

Standen deres var kjempefin! Jeg var på messa igår, og stresset egentlig fort forbi, men den flotte standen hadde en lykkebringende stoppeffekt!:) Herlige ting og farger. Var også på Pej-foredraget, og det var veldig gøy å se at han hadde plukket ut kofferten fra dere!

Lykke til videre på messa!

Mina:)

Anniken Zahl sa...

WOW Remi!! Du e jammen flink- det vet jeg jo egentlig fra før....
Hva blir neste, hvis fremdriften i messe-stand øker såpass fra år-til år!?! Lykke til på messa, nå må du få dekket Trondheim også på alle produkter!!! AnnikenKLEM!

Anonym sa...

Fin blogg med fina saker tycker jag.../ Ingrid

Camilla sa...

Vi var på messa og synes standen deres var flott. Dere syntes godt gjennom hele messa, synes. :) Tror jeg snakket litt med Blafremannen. :) Han som sto på standen var i hvert fall utrolig blid og koselig.

Sessan ☆ Prinsessan sa...

Åhhhhh vad jag hade velat vara där!!

Så flott stand ni hade, virkelig ;D
Å så söta blafre prinsessan da ♥

Stor klem

SuperJanne sa...

Hei igjen! bare lurte på hva font du bruker på siden din?