tirsdag 28. april 2009

Og så har vi en fireåring i huset...

Et bilde tatt rett før selskapet. Mor Ingrid har gått bananas med ny kakesprute (bare det at jeg ikke aner hva det heter, sier sitt) på kakene. Det ble en veldig livlig og veldig koselig bursdag! Akkurat slik det skal være. Nuss til Nora!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Herlig kakebord og herlig frøken, gratulerer med Nora!
Det var så hyggelig å kjøre forbi den dagen, ballonger på utsiden ved porten! Min kjære K møtte din kjære på butikken i det selskapet omtrent hadde begynt forstod jeg :)
Nydelig blogg du har, jeg er stadig innom på besøk!
Klem ann-christin

Nina sa...

Småpikebursdager er noe for seg sjøl. På jobb som småtrinnslærer involoveres jeg alltid i nedtelling til bursdagsfeiringer, spesielt jentene sine. De begynner gjerne sånn 40 dager før ;). Min egen lille jente fyller 13 (!!!) i mai - og bursdagen hennes skal tilbringes på buss på vei opp til leirskole. I år blir det altså tidlig kake på senga og cupcake i matboksen. 13 år skjer får man aner. Ser ut som Nora har full oversikt over kakebordet og er fornøyd med mammainnsatsen.

A trip down memory lane - lagde et innlegg fra bursdager med rosa faktor i vinter - http://noplacelikesweethome.blogspot.com/2009/02/hy-rosafaktor.html

Gratulerer så mye til både Nora og mammaen og pappaen! Alle aldre har sin sjarm - er det ikke bra ;). 4 år er en veldig sjarmerende alder. Ekte, spontane og ærlige barn - og fortsatt en smule selvsentrert ;).

Christina sa...

Åhhhh..NAM! Kaker er jeg utrolig svak for...
Gratulerer med dagen til store snuppa di! :)

Klem klem
Christina

mi-rachel sa...

søt 4 åring!
og sånn kakesprute må jeg kanskje anskaffe meg. det ser hakket proffere ut med en sånn :)

Anonym sa...

gratulerer med 4 åring da mor!! Så hærlig ut alt sammen!!!

Jannicke sa...

Mye fristende og søtt på det bordet!
Gratulerer med overstått!! J.

★ Heidi ★ sa...

Saa fin blogg!
Og det kakebordet saa utrolig fristende ut:)
Jeg kommer tilbake til bloggen din naar jeg har mer tid, naa skal en 2-aaring hentes i barnehagen:)
Heidi.

mie sa...

Heldigvis smakte ikke kakene bananas i allefall da. (Men hvis de hadde gjort det hadde det kanskje vært greit det også, når jeg tenker meg om!)