fredag 31. juli 2009

Messesesong / fair season!

We're attending several fairs in August and Remi are looking forward to meet with all of you retailers - established and new companies, as well as persons interested in being an BLAFRE-agent/distributor. We have more new designs to show you than ever before. Need tickets? Please contact us and we will fix it for you.MEET US AT:

CIFF Kids, Copenhagen, 6 - 9. AUGUST, H-037

Gave- og interiørmessen, Lillestrøm, 20. - 23. AUGUST, C04-24. 

FORMEX, Stockholm, 27. - 30. AUGUST, B18-18.


3 kommentarer:

alvorada sa...

Ser at datteren (?) din har funnet seg godt til rette på den røde løperen, hi-hi :)

Utrolig mange blafrende fine nye produkter dere kommer med nå! Jeg drister meg til å legge inn ønske om vanlige flerbrukskrus istedet for engangskopper. (save the planet osv osv..) Har allerede ryddet plass til et bambikrus i kjøkkenskapet! Og et med massevis av blafreblomster på! Grønt! Og et rosa! Og...!! Hmm.. ser for meg at dette fort kan utvikle seg til en alvorlig samlemani. Kanskje best å IKKE lage krus av hensyn til folks (særlig min) økonomi :)

Lykke til med messesesongen!

Ingrid_blafre sa...

Jepp, det er Nora :-) Hun må jo innom å kikke på hva pappa bruker så lange dager på når messa er i Lillestrøm. Tusen takk for tilbakemelding - vi har allerede satt i gang prøveproduksjon av pappservicet, men det betyr IKKE at vi ikke vil melde overgang til porselen etc. etterpå. Nå vet vi at det er flere som ønsker det - oppmuntrende :-)

Tina T. sa...

Hej!
Var på formexmässan i helgen, och måste säga att ni var den överlägset bästa montern av alla.
Jättefina saker, och ni två var supertrevliga. Fortsätt så.
Kram
Tina