søndag 19. juli 2009

Nå er nettbutikken oppdatert!

Alle de nye matboksene og småboksene er på plass nå. Håper dere finner noe dere liker :-) Her er linken til produktoversikten. Varene leveres i august.

7 kommentarer:

Kvirrevitt sa...

Ojojoj, dette må sjekkes ut! Fuglemotiv-elsker som jeg er, falt jeg pladask for denne boksen! Dere er flinke!:)

Kvirrevitt

Bo med Lena sa...

Hadde nok passet bra med litt farver på kjøkkenet hos dere som er så glad i farger ja:) Her har jeg fått fargedosen min på rommene til jentene, mens resten av huset er ganske rolig når det gjelder fargene. Hodet mitt trenger en rolig base..ha ha.

Ps: nå har jeg bestillt varer hos dere. Gleder meg til de kommer :)

Carmen sa...

Hei !
Masse fin ny design.
Det kommer nok en bestilling.

Jeg lurer på en ting: Hvorfor finnes det ikke små bokser som matcher matboksene og omvendt.
Legger merke til at det finnes bokser,som ikke finnes som matbokser til feks.
Synes den lille hvite med elefant og lilla lokk var superfin.

Ingrid_blafre sa...

Heisann Carmen. Det er en del dyrere å lage matboksene enn småboksene, så vi lager færre design av matboksene. Men det er mange av matboksene som har småbokser som matcher; den lilla elefanten, roboten, fiskene, røde elefanter osv. Nå har vi laget matboks av en liten boks som har vært veldig populær - den med røde elefanter. Så det kan jo hende den lilla også dukker opp som matboks. Så stas at du liker den! For øvrig er det flere av småboksene som matcher til matboksene selv om de ikke har HELT det samme designet også. Tenker vi :-)

E:-) fra k(a)os(e)heimen sa...

Jippi! Storebror har allerede "bestilt" Robot- matboks og drikkeflaske, så det skal mor bestille når vi kommer hjem fra ferie:-)

LillaLykke sa...

Fantastisk! Denne var lekker!

the Folding chair sa...

Så herlige bilder, ble litt mimrete nå.

Må bare si WOW til den nye lilla matboksen med elefanter - den skal Stella (datteren min) få når hun starter i barnehagen i august. Gjør ingenting at hun allerede har den hvite med elefanter fra før ;)

Elsker designet deres!
Ha en flott dag.