tirsdag 4. august 2009

Nei, det er ikke oktober.

Vi har et elendig vær her i hovedstaden, bare så det er sagt. Derfor en skål med sommer. Det er jo bare 4. august, og bildet ble tatt i helga. Hører rykter om solstråler i morgen ;-) Ellers har jeg sendt mannen avgårde til messe i København i ettermiddag; CIFF Kids. Krysser fingrene for godt besøk på standen.

6 kommentarer:

Bo med Lena sa...

Jeg krysser fingrene for finvær og mer sommer. Uansett hjelper jordbær godt ;)

Du får tenne på peisen og litt stearinlys og krype under et pledd. Jeg har fått høst-stemning jeg...nesten... som mammaen til Nure i Linus i svingen sier:))

Jeanette sa...

Hei
Vi stikker innom Remi på ciff vettu:-) Må bare si at alt det nye dere har laget... er bare nydelig!! klem Jeanette monochico

Prinsesse Elin sa...

Her har også sommeren kommet tilbake. På høy tid etter min mening. I dag begynte jeg på jobb igjen så det passet perfekt.Sol og nydelig vær er det samme som ute dag i barnehagen hele dagen og det igjen gjør slik at jeg slikker sol hele dagen:) Kan det bli bedre??? nix! Masse lykke til, til blafre gemalen i Danmark.
God klem fra Elin :)

Anonym sa...

Hei du!

yammi yammi, jordbær!!!

messe i københavn, spennende! syntes da jeg så blafre design i københavn da jeg var på shopping... eller husker jeg aldeles feil?

jeg bare vet at de flotte danskene som forøvrig er helt rå på interiørbutikker og stæsj, digger blafre produktene! det bare ser jeg for meg matcher rett inn i miljøet deres, lykke lykke til!

ha en fin uke videre,
og ja, det er sant, det blir
SOL i morgen, tralalalalala....!!!!

klem
ann-christin
http://dethvitehjerte.blogspot.com

Ludoland sa...

der var de jordbærene igjen som har irritert meg hele sommeren. Jeg har såå lyst på. jaja, neste år skal jeg spise dobbelt så mye.

Laila -Karin sa...

Hei
Jeg har tittet inn her før.
Men det er første gang jeg kommenterer,
Vil gjerne delta . skal linke nå
Ha en fin dag