tirsdag 22. februar 2011

Vi har messet ferdig (i denne omgang i alle fall)

Pjuh! Åtte messer er vel i havn; aldri før har det blafret så mye rundt omkring på disse salgsmessene for forhandlere - tingene har vært å se i London, Amsterdam, Stockholm, Valencia, Paris, Brussel, København, Lillestrøm. Det synes vi er fantastisk spennende! Og det fine er at vi i Blafrefamilien bare har vært med på en av disse; Gave- og interiørmessen. Resten har våre superdyktige distributører tatt seg av. Vi synes det er en fin utvikling, for jammen er det mye styr å rigge til disse salgsmessene! Noen glimt:


Over: Formex, ved Sthlm Brand Agency


Over: Fimi/SEE ME in Valencia, ved Bliss by Sophie


Og sist, meeeen ikke minst, over: Gave- og interiørmessen på Lillestrøm. Remi har skåret ut figurene våre og dette synes vi ble stilige saker! Takk til student Anne-Margreth Hauglum, som tok kontakt for å lage en standoppgave for Westerdals og tilbød oss å bruke det hun laget. Det var hennes idé å forstørre figurene slik og bruke dem til hyller. Moro å gjøre noe helt nytt på standen denne gangen.

Under ser du modellen Anne-Margreth laget, med bittebittesmå figurer:

5 kommentarer:

Fauna design sa...

Gratulerer som ferdig standet for denne gang :-) Dere lager så flotte ting så dere fortjener virkelig all oppmerksomheten dere får.

Anonym sa...

Utrolig stilig med de store dyrefigurene! Morsomt å gjøre noe annerledes på messen.

Marianne sa...

Utrolig spennende å følge alt som skjer med Blafre! Husker da jeg fikk se de første kortene en gang jeg satt barnevakt for Nora. Nå ser jeg Blafreting overalt, og er så glad på deres vegne! :) Masse lykke til videre!!!

BO sa...

Eg var der! Kikka på alt det fine dykk designer. Matboks frå Blafre har storesøster, og "bilkasse" har vetlebror. Fine ting!

Kashaya sa...

Såg era produkter i en butik här och måste bara säga att jag tycker de är otroligt fina! Bra jobbat.