mandag 4. februar 2008

Til pappa...

Nora *skriver* kort til pappan sin. En liten stemningsrapport fra helga bare - flere bilder kommer. Ønsker dere en super uke!

7 kommentarer:

elisabeth sa...

Så spennende blogg, og hvilken kreativitet:))
Kjempeflott det dere har fått til;)
Ha en blafrende fin dag:)

Anonym sa...

Heisann ;) Takk for hyggelig kommentar.....blir så glad når noen legger igjen. Kom hjem etter en strabasiøs Danmarkstur,,,Legger inn innlegg på bloggen min senerer. Så flink og kretiv du er :)
Skal sette meg ned når jeg har bedrer tid å gå hjennom med lupe.

Vennlig hilsen Alex på mitthusditthus.no

elin1976 sa...

Nå har jeg tittet på denne flotte bloggen din. Denne liker jeg. Her kommer jeg tilbake. Håper det er greit jeg linker deg:O)

Ingrid_blafre sa...

Molly, Alex og Elin; tusen takk for besøk og oppmuntringer! En god start på dagen dette :-) Og Elin; linking er selvfølgelig helt i orden!

Mrs.J sa...

Hei!
Spennede blogg og jeg må si at jeg eeelsker kortene dine! Var ikke klar over at det var deg som laget disse.. Så det var stor stas da jeg fant ut at kortlageren var fra Fevik.. for det er nemlig undertegnende også ;)
Gleder meg til å følge med på bloggen din!
Ha en fin tirsdag!

Verkstedet sa...

så fin blogg og ikke minst kort. de har jeg ganske sikkert sett og tror jeg har- dere selger i butikker slike også????
jeg har en vanlig blogg om dill og dall og litt interiørkos og i senere tid startet salg av sølvhjerter, amuletter ol med egen unik tekst for kunden. spenende å lage ting- og ikke minst å få respons. lykke til videre, titter inn igjen her:)

Ingrid_blafre sa...

Kjære Dinah og Karoline - takk for besøket! Dinah, så moro at du er fra Fevik. Verden er visst ikke så stor.
Karoline, det stemmer at kortene selges i butikker også. Vi nærmer oss 130 forhandlere nå. Vi har en oppdatert forhandlerliste på bloggen hvis du vil ha flere detaljer ;-)