onsdag 3. desember 2008

Sees vi?

Førstkommende helg, lørdag og søndag, kan dere treffe BLAFRE på designernes eget julemarked i Oslo. Vi har en stand der og dere er hjertelig velkomne! For dere som ikke har vært innom der tidligere; det er MASSE lekker, norsk design der. Unike julegaver i bøtter og spann. Det er forresten mulig vi får en gjest på standen vår; mer om den lille overraskelsen senere...♥

6 kommentarer:

Emmeline sa...

Jeg har en god venninne som anbefaler dette julemarkedet på det varmeste, og der har jeg virkelig lyst til å gå! Men Oslo er som regel ensbetydende med kurs eller Karl Johan og tur på slottet med blå sokker utenpå skoene for oss som ikke bor der...
Selv pleier jeg å gå på den lille beskjedne kusinen her i Bergen. Altså Designernes eget julemarked her i Bergen. Men det er litt beskjedent i forhold tror jeg. Og veldig abstrakt noen ganger. Vel vel, dere får iallefall ha LYKKE TIL med julemarket stand. Syns dere får det veldig bra til. Vi følger dere via lokalbutikken vår her i Bergen, Berthas Oldebarn. Der har vi kjøpt noen kort som har kommet i glass og ramme på lillemor sitt rom. BLir spennende å se hvilken gjest som kommer;)

PS: Glemte å si: KUL OG PROFF TREKNING. Virkelig til inspirasjon for oss alle;)

Vibeke sa...

Så koselig at du hadde lagt igjen en hilsen inne hos meg :o)

Lykke til på julemarkedet!

Vibeke :o)

Anniche ♥ Annas Rom sa...

Skulle gjerne ha vært der ....men får nøye med meg oppsetningen i Kristiansand , og etter som skjønt er ikke den så verst den heller :O)

Masse LYKKE til !!

Olstad sa...

Jeg har veldig lyst til å reise på dette har vært nesten alle år før men totenlivet med to små er det litt pesete. Vi får se hva det blir til.

Det er imidlertid ett av de få stedene en kan se det beste av norsk design.

Har nå lagt ut blafre produktene på showroomet og fått gode tilbakemeldinger solgt noe så spennende fremover.

Unknown sa...

Tusen takk for hyggelig kommentar Ü

Jeg skulle gjerne vært på DogA i år, men tror jeg må stå over. Er høygravid og tanken på å gå i sakte kø er ikke det som frister mest ;) Du må ha lykke til!

Mathea på fem fikk forresten forsinket bursdagsgave her om dagen fra en av mine venninner, og jammen var det ikke en Blafre "koffert" og drikkeflaske. Hun ble kjempe fornøyd!...spesielt når jeg sa at det lignet på mitt da jeg var liten. Utrolig deilige mønster og fargevalg.

*jeanette Ü*

Miamor sa...

Skulle så gjerne det vet du...men skal som snarest innom oslo på vei til Køben på søndag, men rekker nok kanskje ikke å få med meg dett nei....sånn er det..Selv om jeg leeenge har tenkt at dette skulle jeg fått med deg....Lykke til , og håper det blir stort oppmøte på standen din...Klem :)Og GOD HELG!