fredag 26. desember 2008

Som et julekort...Min kjære pappa har fått digitalisert en mengde gamle lysbilder som vi hygger oss med i jula. En fantastisk skatt! Han sitter på sleden, sammen med farmor og tantene mine. Dette er stedet jeg vokste opp; Erfjord. Bildet er tatt like ved Skomakersvingen, på skoleveien min - jeg pleide å sykle her. Mmmmm... god stemning, så ut på bloggen med det ;-)

8 kommentarer:

Hilsen fra landet sa...

Så utrolig koselig - så vakre minner å ha... Godt at man kan ta vare på det, og huske det som er skjedd enda bedre siden man har fotos.

God jul til deg!

mali-mo sa...

For et uttrolig koselig bilde! Fargene, stemningen, fokene...oser av gamledager jul ;) Kjempefint!

Fortsatt god juletid til de flinke og driftige Luddedamene!

Miamor sa...

Nydlig bilde..og deilig med nostalgi her..når det for deg er tjukkaste slekta..så er det gull blandt skatter....God jul videre til deg og dine!!

Anonym sa...

Det blir ikke mer jul enn det bilde der!!!
Koselig at du delte det med oss Bloggere!
Vi oppdaget Blafre Design produkter på Bærums Verk før jul og hos Riktige Leker bitte lille julaften. Blir så glad når jeg ser det rundt omkring i butikker, håper salget var stort nå før jul!!!
Klem

Fru Fjeldhammer sa...

Stilig bilde...
Fortsatt god jul!
klem

Anonym sa...

For et koselig gammelt bilde..
Jeg har også en eske med gamle fotografier som er reneste skatten..Noen av mine tanter har fått plass på en vegg her hjemme slik at de kan henge der i sine fine frisyrer
og annerledes kjoler og hatter og kikke ned på hvordan vi lever våre moderne liv..Skal lure på hva de tenker om våre klær og vår måte å innrede huset på ;)Ønsker deg og dine en flott jul videre! Hilsen Kardemomme

Ann Helen sa...

Så idyllisk og nydelig!
Ha en fortsatt riktig god, varm og avslappende jul du også:-)

Nina sa...

Unektelig litt "Tante Pose"-romantikk over dette :). Spilte inn svarthvit-filmen julaften, men ser den først nå i dag i armkroken til mannen. Dagen i dag har følgende motto - Vi gjør som Brad Pitt, ikke en dritt :). De snakker så morsomt teatralsk, så nå kommer vi til å bli sånn riktig velartikulerende resten av dagen.

Har faren din så mange søstre? Hvis man skal kaste terningkast på dette bildet, gir jeg det en 6er - uten å blunke. Så hyggelig å få se!