fredag 20. februar 2009

Familien Erøy Fagervik. Med nalver.

Her er vi alle tre, klare for helg. Nora Mathea (3) er opptatt av nalver (= navler), som dere ser, og beklager ellers at hun ser så liten ut på tegningen for det er hun nemlig IKKE i virkeligheten og det var viktig å presiere. Snart fire år og greier... ;-) God helg, kjære bloggvenner. Jeg holder på å designe tekstiler og nye bokser, forresten! Mer om det senere.

18 kommentarer:

MeyBiMe sa...

:-D
Jeg elsker barnetegninger!!!!
...og for noen vakre nalver dere har alle tre :-D
Utrolig flott strek i bildet og alle de detaljene!!!!
Kanskje hun kommer med egen design også!!!!! Me like :-)
Gleder meg til å se mere av blafre design!!!!!
Ha en fin helg!!!!
:-)

mi-rachel sa...

så utrolig søt tegning!
herlig!

Christina sa...

Så nydelig tegning.. :) Så søt som er opptatt av navler..

Ha en fin helg!
Klem fra
Christina

Nina sa...

Jeg har et sterkt forhold til barnetegninger. Til mine egne fra 70tallet, til ungene mine sine fra 90-tallet og ikke minst til elevene mine sine. De siste 10 årene har jeg bare jobbet på småskoletrinnet og fått gleden å være både observatør og motivator til mang en tegneprosess. Noen ganger må jeg faktisk ta en kopi i smug (takk og lov for fargekopimaskiner) ettersom jeg faller pladask og føler at jeg ikke kan leve videre uten noen tegninger. Dessuten får man masse, masse søte brev når man er lærer for spesielt 1. og 2. trinn. "Du lukter god". "Du er den snileste leren" og sånn ;).

En av de tingene jeg lærte på lærerskolen som jeg har hatt mest glede av, er teori om tegneutvikling.

"Nalver" er en viktig detalje vil jeg si ;)

Brigg sa...

Haha..fantastisk bra tegning. jeg gleder meg sånn til tuttifrutti blir stor nok til å tegne slik. Er så mye man kan gjøre men slike fantastisk herlige og personlige barnetegninger. Du kan feks få tegningen over på en blafreboks! Nalveboksen:-)

Anonym sa...

Det var noen fine "nalver" dere hadde....Koselig tegning.

Gleder meg masse til mere blafre design:-)

Surlands Jem sa...

Akkurat som å se dere::)

God helg ja..!

Sjarmerende GJENBRUK sa...

Hei på dere. Sååå koselig tegning av dere tre - Jeg så engang et teppe som var brodert med flere barnetegninger som motiv og det var bare helt herlig (forstørr tegningen, overfør til lerret og sy for hånd med forskjellige fantasisting). En koselig konfirmasjonspresang å gi til kunstneren...Min datter blev konfirmant i fjor og da laget jeg en minnebok av alle HVERDAGSGLEDENE hun hadde gitt meg i løpet av sin kunstneriske periode og gjett om minneboken gjorde lykke. Ha en fin helg og kos dere i snø Oslo. Klem Hanna

mie sa...

HAHAHA! Nydelig!

Min rosendröm sa...

Vilken fin bild!! Klart naveln är viktig!! Kul när de börjar rita människor tycker jag.

/nina

Anonym sa...

Sjarmerende tegning fra frøken Blafre!
Du må ta en titt på Bloggen min, jeg tok bilde av Blafre i Ting sitt butikkvindu i går, jeg er så stolt av produktene deres og at dere har fått så fine utsillinger!!!
Ha en fin ny uke!
Klem ღ det hvite hjerte ღ Ann-Christin

mette sa...

ååå så flink lille skatten. morsomt, den tegningen likner skremmende mye på en malin tegnet for en stund siden... skulle nesten vist deg den, også med navler i fokus:) gleder meg v e l d i g til å se blafre-tekstiler må jeg si!!

chocolatehead sa...

Herlig tegning! :)

Høres veldig spennende ut med tekstiler, håper dere vurderer å selge som metervare også, da hadde jeg blitt lykkelig! :)

Ønsker dere alle en fin uke!

Ninas Drops sa...

å så kuli.
herlig når de sier slikt da.
Min liker godt blonster hun..
Drops

Susanne sa...

Så herlig tegning! Syns det vra veldig bra gjort til å være en 4-åring jeg!
Min gutt på seks tegner vel noenlunde på samme stadium, he he. Men så har han vel heller aldri vært superinteressert i å tegne da...

Camilla sa...

Hihi, har en liten en som er opptatt av nanven sin selv hjemme. Jeg får litt hetta av at hun driver og putter ting inni, men det bryr hun seg fint lite om. Grøss. Så spennende at du driver og designer nytt. Gleder meg masse til å se!!

Marihøna sa...

Noe så morsomt og søtt! :)

Anniken Zahl sa...

SÅÅÅ flink Nora er... kreativ som sin mor og far!! Tanteklem til henne!