onsdag 25. februar 2009

Saccosekker er ikke hva de en gang var...

Har tidligere lovet at det kommer bilder av barnerommets nye saccosekk; fra Cocoon Couture. Dette var nabostanden til BLAFRE på Ciff i København. Ikke mye som minner om 80-tallets plastikkversjoner i mintgrønn her. Så jeg har bestemt meg for å gi saccosekken en ny sjanse ;-)

16 kommentarer:

Brigg sa...

Jeg har planer om anskaffelse av sacosekk.Enten lage en selv,eller finne en så fin en som du har!

Miamor sa...

..det var den jammen verdt..en ny sjansen til nydelig design..tenker Nora koser seg...og takk for fargerik gledeshopp hver gang jeg ser produktene dine...ha en topp kveld....;)

Ninas Drops sa...

Kjempe toppers sekk.
Husker selv godt den gang jeg og min bror fikk de største julegavene vi noen gang hadde sett... To store esker... med svarte sakkosekker. oi oi oi...
Vi satt pal i to uker. thi-hi--
Ha en fin dag da Blafre=)
Dropsi pepsi

Nina sa...

Dette var noe ganske annet enn 80tallets "plastvariant". Søstra mi og jeg delte en hvit en. etter noen år begynte sky-overflata å flasse. Denne her var jo supersjarmerende - og med den fine applikerte reven på da. Samme og eneste søster har en liten jente i magen sin - mitt aller første tantebarn - kanskje dette hadde vært en kjempefin velkommen-til-verden-gave faktisk ;). Så fint du delte med deg denne!

Anonym sa...

Jeg har alltid hatet saccosekken, men i en slik drakt kunne den jammen meg fått oppholdstillatelse hjemme hos oss. Flott saccosekk! (Hvem skulle tro at jeg noengang skulle kombinere de to ordene?)

Anonym sa...

Åh, den var fin, jeg har blogget om det merke tidligere. Nydelig fargekombinasjoner var det!
Ha en fin helg!

Anniken Zahl sa...

Ja hærlig!
For ikke å glemme applikasjonens kunst! Oi,oi jeg applikerte mye morsomt på 80/90 tallet.... Snedig med trender!!
Fredagsklem!

Bente sa...

Så fin den var!! Må også bare si at jeg liker blafre-kortene deres, særlig den søte bambien!

Kobra sa...

Herlig sacosekk :) Nyyydelig rett og slett :D

mette sa...

åy den var fin.. så mye fint de har forøvrig... tipper nora blei gla for den ja... temmelig myk ting å sitte å se barnetv i:)

Anonym sa...

Så kjekt å oppdage at Blafre har en egen Blafreblogg:) Kom tilfeldigvis innom deg når jeg googlet Blafre. Jeg har alltid likt kortene dine, og husker når du begynte for noen år siden, men i det siste har jeg virkelig falt hardt og brutalt. Bambiene dine snakker rett til hjerterota mi:) Var i Bergen i helga, og fire søte kort fikk bli med meg hjem. Når babyen vår kommer om fem måneder skal den få et helt rom med Blafreting:) Ha en super dag!

Kikka sa...

Hei Ingrid! jeg er stadig vekk innom bloggen din, og beundrer den virkelig! og nettbutikken ikke minst! Dere har virkelig fått det til:-) Kjøpte nettopp ett av dine kort på en baby butikk-/kafé på Lillehammer.. det har jeg forresten gjort mange ganger :-)
Klem fra kona til Klaus Sandvik

Linda sa...

Superhärlig blogg du har! Hit kikar jag gärna in igen!

Mvh Linda

Mari sa...

disse var kjempelekre!!!
takk for at du deler med oss bloggsiklende damer:)

裙底淫照 sa...

情色a片分享俱樂部
線上視訊美女
校園美女a片影音視訊網
視訊情人網
Jav免費a片
a片免費看
免費a片下載
免費視訊脫衣視訊
080視訊聊天室

a片卡通版影片 sa...

免費0204視訊交友首頁
全球華人視訊網
影音視訊美女
免費視訊交友聊天室
情色男女視訊影音網
免費視訊聊天
視訊下載聊天
夫妻做愛a片直播
華人影音視訊聊天