torsdag 5. november 2009

The BLAFRE family

Det er fiksekveld i heimen - og ny signatur i mailen til BLAFRE er på plass. Slike småting. Og herved introduserer vi Kristine (til høyre på bildet), som flere av dere nok kjenner allerede. Hun jobber på spreng på kontoret/lageret vårt. Det er så travelt i firmaet at uten Kristine... hun er et funn! Svarer på mail fra tyske interessenter på flytende tysk og slike ting. Stas å være fire i BLAFRE-familien. Det kan hende vi trenger flere etterhvert også - rart hvordan ting utvikler seg. Det er hele tiden en nervepirrende balanse mellom å finne på nye, morsomme ting og vurdere hva man har kapasitet til. Nå nærmer det seg storproduksjon av nye produkter igjen. Det skal bli moro! Ha en finfin kveld :-)

6 kommentarer:

Anonym sa...

Da må du gi et pip....!!!!
Herlig at det går så fint...!
Klem
ann-christin

Anette {foreldremanualen} sa...

Så spennende - gøy å følge dere videre! ;-)

Turid Holm Flaa sa...

Dere er så flinke, og så inspirerende og flott at se at det går ann å skape noe selv. Både kreativt og arbeidsplasser. Det er bare så spennende.

Rikke sa...

Åh så bra da - og en fantastisk blogg!!Man setter så utrolig pris på folk som viskelig gir alt, og gir så mye innsats for noe de tror på(tydeligvis har hun en bra sjef:))
Veldig glad for å følge bloggen din og se at et skjer så mye gøy her!!
Meld fra hvis du trenger hjelp:)
Rikke!!

cecilie-design sa...

Det er fantastisk gøy å se hvordan de lekre produktene deres øker i omfang og utbredelse! Inspirerende at det faktisk går an å få det til fra Norge også. Danmark f.eks. ser ut til å ha massevis av designere som starter egne merker, men her oppe er det kanskje vanskeligere å få det til. Kan man skylde på rammebetingelsene? (Det sier i alle fall Erna...)

Guro sa...

Gleder meg til nye produkter. Spennende!
Og gratulerer med omtale på Decor8 :O)